söndag 11 september 2011

Stickat

Det har blivit en del stickat, men lite bloggat. Här är en del av vad jag har gjort den senaste tiden:


Sjal i Novitas Tico tico, strax under 100g med stickor nr 4. Mönstret heter Lumi och är härifrån. Sjalen var lätt och snabb att sticka, det gick bra att sticka i bussen och på föreläsningar. Jag har inte än bestämt om jag ska behålla den själv eller lägga till presentkorgen. 


Dessa muddar är redan i bruk. De är stickade i Nalle. Mönstret finns här. Jag har även stickat sockor med samma mönster, men de ska en kompis få till julklapp, så jag lägger ingen bild.


Sedan har jag stickat en kjol i Drops Fabel, med stickor nr 3. Jag hade tänkt göra en klänning, men när kjoldelen var klar så tyckte jag att den gjorde sig bäst så, utan någon klänningsöverdel.


Kjolen ser lite ojämn ut i längden i bilderna, och den är nog ojämn på riktigt. Jag får se till att vrida den så att det syns minst. Det funkar nog ändå!

7 kommentarer:

  1. din kjol e finast i stan!

    SvaraRadera
  2. Snyggast! SÅ imponerad. Och skorna är också helt ljuvliga.

    SvaraRadera
  3. Hej igen! :) Kjolen ser fin ut! Och jag stickade faktiskt samma Lumi-sjal för ett tag sedan (bloggad vintern 2010), fast min version nog inte alls påminde om snö eftersom jag stickade den i rött.
    H: Nuuskis/Malin

    SvaraRadera
  4. Håller med de andra, din kjol är nog snyggast i stan! Wow vad du är duktig!
    Själv ska jag lära mig sticka och virka innan jag får barnbarn har jag bestämt. ;)

    SvaraRadera
  5. Wow, vilken härlig blogg! Älskar bla dina monsterväskor. =)
    Kul att du vill vara med på min utlottning!

    SvaraRadera